Προσφορά!

Steamulation pro X III

399,00 425,00 

Steamulation Pro X III

Το καλύτερο – ακόμα καλύτερο!

Το Steamulation Pro X III είναι εδώ!

Η ναυαρχίδα απόλυτης τεχνολογίας Pro X έχει βελτιστοποιηθεί και βελτιωθεί από κάθε άποψη και αποκτά περισσότερες δυνατότητες!

Κωδικός προϊόντος: steamulation-pro-x-iii Κατηγορία:

Περιγραφή

Steamulation Purge Pro X III (Βελτιστοποιημένο!)

O Steamulation Pro X III διαθέτει το πιο προηγμένο σύστημα Εξαέρωσης στον κόσμο για ναργιλέδες πολλαπλών λάστιχων. Οι μοναδικές βαλβίδες Steamulation Purge Pro επιτρέπουν σε κάθε χρήστη να εξαερώσει εύκολα το μπολ χωρίς να χρειάζεται να αφαιρέσει τις σφαίρες βαλβίδας. Οι βαλβίδες και στις τέσσερις θύρες καπνού λειτουργούν αυτόματα και προς τις δύο κατευθύνσεις (smoke & blow out). Το έξυπνο σύστημα μπορεί ακόμη και να αντισταθμίσει την υπερπίεση στο ναργιλέ και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσει τις ελεύθερες συνδέσεις εύκαμπτου σωλήνα για να σβήσει εάν είναι απαραίτητο. Το σύστημα έχει βελτιστοποιηθεί και βελτιωθεί ξανά σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά.

Σύστημα υψηλής ροής Steamulation (Νέο!)

Το Steamulation Pro X (Gen.III) έχει βελτιστοποιηθεί από την άποψη της ροής και παρέχεται με μεγαλύτερες διατομές ροής. Η ροή έχει αυξηθεί κατά 25% σε σύγκριση με τον προκάτοχό του. Ταυτόχρονα, αυξάνεται το εύρος προσαρμογής του προηγμένου ελέγχου ροής αέρα Steamulation.

Advanced Diffuser (Νέος!)

Ο νέος Advanced Diffuser είναι εμπνευσμένος από το γνωστό Steamulation Cooling Diffuser. Μια πλευστική σφαίρα στον διαχύτη εμποδίζει τη στήλη νερού να ανέβει και να ταλαντωθεί στον σωλήνα εμβάπτισης. Από τη μία πλευρά, αυτό συμπληρώνει τη λειτουργία υπερπίεσης καθιστώντας αδύνατη την πλημμύρα του ναργιλέ. Από την άλλη πλευρά, η συμπεριφορά του καπνίσματος επηρεάζεται πολύ θετικά, καθώς η ταλάντωση της στήλης του νερού μειώνεται αποτελεσματικά. Κατά τη σύσφιξη, εμφανίζεται αμέσως ένα ευχάριστο ρεύμα και σφίξιμο, καθώς το νερό δεν χρειάζεται να εκτοπιστεί πρώτα από το σωλήνα εμβάπτισης. Επίσης αυτή η λειτουργία προσφέρει σήμερα αποκλειστικά μόνο Steamulation και δεν βρίσκεται σε κανένα άλλο ναργιλέ της αγοράς.

X Blow Off + (Νέο!)

Με το Steamulation Pro X III, το γνωστό X Blow Off συμπληρώνεται από ένα plate Blow Off. Περιστρέφοντας την πλάκα Blow Off κάτω από την πλάκα κάρβουνου, η πλάκα Blow Off μπορεί να ενεργοποιηθεί και

απενεργοποιημένο. Με το γνωστό X Blow Off του προκατόχου του, το Steamulation Pro X III προσφέρει τώρα 31 διαφορετικές επιλογές Blow Off. Διάλεξε το αγαπημένο σου!

Το X Blow Off + είναι ένα διαθέσιμο αξεσουάρ και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με μανίκι

Προσαρμογέας ελέγχου ψύξης (νέο!)

Νέος είναι ο προαιρετικός προσαρμογέας ελέγχου ψύξης. Αυτό κατευθύνει προαιρετικά μέρος του αέρα απαγωγής πίσω στην επάνω στήλη καπνού στην κεφαλή καπνού. Αυτό επιτρέπει στην κεφαλή του καπνού να ψύχεται με στοχευμένο τρόπο. Η ποσότητα αέρα είναι ρυθμιζόμενη και μπορεί είτε να απενεργοποιηθεί είτε να παραμείνει μόνιμα ενεργοποιημένη. Ο προσαρμογέας ελέγχου ψύξης εισάγεται απλώς μεταξύ της βάσης και της στήλης καπνού και μπορεί να συνδυαστεί με όλα τα X Blow Off και τα μανίκια. (Σημείωση: Όταν έχει τοποθετηθεί το σύστημα ψύξης, η πίεση εκτόνωσης αυξάνεται ελαφρά. Αυτό προκαλεί νωρίτερα απόκριση της λειτουργίας υπερπίεσης. Εάν αυτό δεν είναι επιθυμητό, ​​η λειτουργία υπερπίεσης μπορεί να απενεργοποιηθεί στις αχρησιμοποίητες θύρες καπνού κλείνοντας το AirFlow Control) .

Ο προσαρμογέας ελέγχου ψύξης διατίθεται ως αξεσουάρ!

Έλεγχος ροής αέρα ατμού (Βελτιστοποιημένο!)

Ο Steamulation Pro X III επιτρέπει στους χρήστες του να προσαρμόζουν μεμονωμένα τη ροή σε κάθε σύνδεση εύκαμπτου σωλήνα χρησιμοποιώντας τον Έλεγχο ροής αέρα Steamulation μεταξύ παραδοσιακού και σύγχρονου όπως επιθυμούν. Σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, η μέγιστη έλξη έχει αυξηθεί και οι συνδέσεις των εύκαμπτων σωλήνων έχουν προσαρμοστεί ώστε να κατευθύνουν την υγρασία απευθείας πίσω στη βάση. Επιπλέον, οι θύρες μπορούν πλέον να κλείσουν εντελώς για να απενεργοποιηθεί η λειτουργία υπερπίεσης.

Έλεγχος Dip Tube Steamulation (Βελτιστοποιημένο!)

Το νέο Dip Tube Control σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε το μήκος του σωλήνα εμβάπτισης σε 10 διαφορετικά βήματα για να προσαρμόσετε περαιτέρω το τράβηγμα και το σφίξιμο του Pro X σας.

Προσαρμογέας Grip Head (Βελτιστοποιημένο)

Ο Steamulation Pro X III διαθέτει τώρα έναν προσαρμογέα κεφαλής λαβής που έχει αυλακώσεις για να εξασφαλίσει τη μέγιστη πρόσφυση της στεγανοποίησης σας. Βελτιστοποίηση ακόμα και σε μικρή λεπτομέρεια

Επιπλέον πληροφορίες

Χρώμα

Atllantic blue matt, Black Matt, Clear, Crystal, Graphite, Petrol Green Matt, White Matt