Τρόποι Πληρωμής

Με ποιον τρόπο μπορώ να πληρώσω;

Για την παραγγελία σας μπορείτε να πληρώσετε online με οποιαδήποτε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα VISA, MasterCard ή Maestro, μέσα από το ασφαλές περιβάλον συναλλαγών της Eurobank.

Εναλλακτικά μπορείτε να πληρώσετε μέσω τραπεζικής μεταφοράς, μέσω e-banking ή σε τράπεζα. Σε αυτήν την περίπτωση η παραγγελία σας θα αποσταλλεί όταν το έμβασμα φανεί στο λογαριασμό μας. Αυθημερόν από λογαριασμό Eurobank ενώ απαιτούνται 1-2 εργάσιμες από άλλες τράπεζες εντός Ελλάδας. Σε κάθε περίπτωση, σιγουρευτείτε ότι περιλαμβάνεται το όνομά σας και ο κωδικός της παραγγελίας σας στην περιγραφή του εμβάσματος.

Τέλος, μπορείτε να πληρώσετε με μετρηρά είτε παραλαμβάνοντας από το κατάστημά μας στο Ηράκλειο Κρήτης, είτε πληρώνοντας με αντικαταβολή στην περίπτωση που παραλαμβάνεται με ΕΛΤΑ Couriers. Η αντικαταβολή έχει μια επιπλέον χρέωση 3,5 ευρώ ανά παραγγελία.

Ακύρωση παραγγελίας – Επιστροφή χρημάτων

Σε περίπτωση έγκαιρης ακύρωσης της παραγγελίας σας, θα σας επιστρέψουμε το ποσό που αντιστοιχεί στο προϊόν που επιστρέφετε/ακυρώσατε, με τον ίδιο τρόπο που έγινε η πληρωμή.