Το Nara Nara δίπλα σας από το 1988.

ΙΣΤΟΡΙΑ.

Η ιστορία του Nara Nara ξεκινάει από το 1988, φέρνοντας το ελληνικό κοινό πιο κοντά στην ανατολίτικη κουλτούρα. Ξεκινήσαμε να εισάγουμε από χώρες της Ανατολής, ναργιλέ, αξεσουάρ ναργιλέ και χειροποίητα αξεσουάρ, όπως σκάκι και κομπολόγια. Η τέχνη της ανατολίτικης κουλτούρας, δεν ήταν διαδεδομένη ούτε στην Ελλάδα αλλά ούτε και στην Ευρώπη συνολικά.

Η τέχνη και η φιλοσοφία καπνίσματος ναργιλέ, άρχισε σιγά σιγά να γίνεται γνωστή. Βρήκε πιστούς θαυμαστές και απέκτησε μια ιδιαίτερη μορφή. Από το 1998 και έπειτα, το Nara Nara άρχισε να αποκτά την σημερινή του μορφή.

Το Nara Nara εδώ και 30 χρόνια βρίσκεται κοντά στους λάτρεις του ναργιλέ και τους φίλους της ανατολίτικης κουλτούρας. Ασχολείται και ειδικεύεται στην πώληση exlusive και premium δημιουργιών.

ΣΗΜΕΡΑ.

Με τα 3 καταστήματα μας στο Ηράκλειο Κρήτης, με ένα όνομα που προέρχεται από τα βάθη της Ανατολής, μιας και το Nara Nara σημαίνει πάθος στα Αραβικά, η ομάδα και οι συνεργάτες του Nara Nara δημιουργούν μια μοναδική κουλτούρα γύρω από το κάπνισμα ναργιλέ.

Πλέον το Nara Nara εξειδικεύεται στην πώληση Ναργιλέ και των αξεσουάρ του. Τα τελευταία χρόνια, η ομάδα μας δίνει έμφαση στους κορυφαίους ποιοτικά ναργιλέδες και προτείνει μόνο τα κορυφαία μοντέλα στους πελάτες μας.

Το κατάστημα μας είναι ταυτόχρονα και σημείο πώλησης αναλώσιμων ειδών, όπως είναι ο καπνός ναργιλέ και τα κάρβουνα.

ΟΡΑΜΑ.

Με πάθος και δημιουργικότητα, η ομάδα μας εργάζεται για να φέρουμε στους συνεργάτες και πελάτες μας ποιοτικά προϊόντα . Πάντα χτίζοντας επαγγελματικές σχέσεις και τηρώντας τα κορυφαία επαγγελματικά stantards.

Έχοντας μεγάλη εμπειρία στον χώρο του ναργιλέ και άριστη γνώση της φιλοσοφίας του καπνίσματος του, ήμαστε πάντα σε θέση να σας προτείνουμε το μοντέλο ναργιλέ που ταιριάζει στις ανάγκες, αλλά και την προσωπικότητα σας.

Η ομάδα του Nara Nara και όλοι οι συνεργάτες μας, με αγάπη και πάθος για τον ναργιλέ, φέρνουν σε εσάς μια μοναδική εμπειρία. Μια εμπειρία καπνίσματος και απόλαυσης τόσο ξεχωριστή, όσο και τα μοντέλα ναργιλέ που διαθέτουμε στην συλλογή μας.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας!