Το Nara Nara δίπλα σας από το 1988.

ΙΣΤΟΡΙΑ.

Η ιστορία του Nara Nara ξεκινάει από το 1988. Τα πρώτα βήματα τα έκανε ο Ανδρέας, φέρνοντας το ελληνικό κοινό πιο κοντά στην ανατολίτικη κουλτούρα. Αφού εισήγαγε από χώρες της Ανατολής, ναργιλέ, αξεσουάρ ναργιλέ και χειροποίητα αξεσουάρ, όπως σκάκι και κομπολόγια. Η τέχνη της ανατολίτικης κουλτούρας, δεν ήταν διαδεδομένη ούτε στην Ελλάδα αλλά ούτε και στην Ευρώπη συνολικά.

Η τέχνη και η φιλοσοφία καπνίσματος ναργιλέ, άρχισε να σιγά σιγά να γίνεται γνωστή. Βρήκε πιστούς θαυμαστές και απέκτησε μια ιδιαίτερη μορφή. Με την δραστηριοποίηση της Σταυρούλας από το 1998 και έπειτα, το Nara Nara άρχισε να αποκτά την σημερινή του μορφή.

Το Nara Nara εδώ και 30 χρόνια βρίσκεται κοντά στους λάτρεις του ναργιλέ και τους φίλους της ανατολίτικης κουλτούρας. Ασχολείται και ειδικεύεται στην πώληση exlusive και premium δημιουργιών.

ΣΗΜΕΡΑ.

Με το κατάστημα να εδρεύει στο Ηράκλειο Κρήτης, με ένα όνομα που προέρχεται από τα βάθη της Ανατολής, μιας και το Nara Nara σημαίνει πάθος στα Αραβικά, η ομάδα και οι συνεργάτες του Nara Nara δημιουργούν μια μοναδική κουλτούρα γύρω από το κάπνισμα ναργιλέ. Τα στοιχεία του χαρακτήρα της Σταυρούλας και του Ανδρέα δίνουν μια ξεχωριστή ταυτότητα στο όλο εγχείρημα, που μέχρι σήμερα είναι ιδιαίτερο και πρωτοπόρο.

Πλέον το Nara Nara εξειδικεύεται στην πώληση Ναργιλέ και των αξεσουάρ του. Τα τελευταία χρόνια, η ομάδα μας δίνει έμφαση στους κορυφαίους ποιοτικά ναργιλέδες και προτείνει μόνο τα κορυφαία μοντέλα στους πελάτες μας.

Το κατάστημα μας είναι ταυτόχρονα και σημείο πώλησης αναλώσιμων ειδών, όπως είναι ο καπνός ναργιλέ και τα κάρβουνα.

ΟΡΑΜΑ.

Η Σταυρούλα και ο Ανδρέας, τηρούν ακόμα το όραμα που είχαν από την αρχή. Με πάθος και δημιουργικότητα, εργάζονται για να φέρουν στους συνεργάτες και πελάτες τους ποιοτικά προϊόντα . Πάντα χτίζοντας επαγγελματικές σχέσεις και τηρώντας τα κορυφαία επαγγελματικά stantards.

Έχοντας μεγάλη εμπειρία στον χώρο του ναργιλέ και άριστη γνώση της φιλοσοφίας του καπνίσματος του, είναι πάντα σε θέση να σας προτείνουν το μοντέλο ναργιλέ που ταιριάζει στις ανάγκες, αλλά και την προσωπικότητα σας.

Η ομάδα του Nara Nara και όλοι οι συνεργάτες του, με αγάπη και πάθος για τον ναργιλέ, φέρνουν σε εσάς μια μοναδική εμπειρία. Μια εμπειρία καπνίσματος και απόλαυσης τόσο ξεχωριστή, όσο και τα μοντέλα ναργιλέ που διαθέτουμε στην συλλογή μας.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας!