Προσφορά!

Kaloud Lotus Ι+

65,00 

Το Kaloud Lotus I + είναι η εξέλιξη της συσκευής διαχείρισης θερμότητας Kaloud Lotus που σχεδιάστηκε για τη ρύθμιση της θερμότητας του ναργιλέ σας.

Το Lotus I+ είναι κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας έργο τέχνης που κατασκευάζεται από υλικά υψηλής ποιότητας διαθέσιμα χρησιμοποιώντας τεχνολογία κατασκευής που συνήθως προορίζεται για την αεροδιαστημική και την ιατρική βιομηχανία.

Κωδικός προϊόντος: kaloud-lotus-i-plus Κατηγορία:

Περιγραφή

Μεγαλύτερο, Καλύτερο, Υπέροχο …

Το Kaloud Lotus I + είναι η εξέλιξη της συσκευής διαχείρισης θερμότητας Kaloud Lotus που σχεδιάστηκε για τη ρύθμιση της θερμότητας. Το Kaloud Lotus I +  λειτουργεί επίσης για να μειώσει σημαντικά την στάχτη, τα εξαιρετικά λεπτά σωματίδια και τα πτητικά αέρια που περνούν από τα κάρβουνο στον καπνό. Με τον τρόπο αυτό, το Kaloud Lotus I +  καθιστά τα σύννεφα που παράγονται από τον ναργιλέ ομαλότερα, καθαρότερα, πιο γευστικά, με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και σημαντικά λιγότερο επιβλαβή.

Το Kaloud Lotus I + είναι κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας έργο τέχνης που κατασκευάζεται από υλικά υψηλής ποιότητας διαθέσιμα χρησιμοποιώντας τεχνολογία κατασκευής που συνήθως προορίζεται για την αεροδιαστημική και την ιατρική βιομηχανία.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 1 kg