Προσφορά!

Kaloud Krysalis Eltheria

539,00 

Μια καινοτομία στο κάπνισμα από την Kaloud με εντυπωσιακό και διαφορετικό σχεδιασμό από έναν συνηθισμένο ναργιλέ.

Κωδικός προϊόντος: kaloud-krysalis-eltheria Κατηγορία:

Περιγραφή

Ο Kaloud Krysalis Eltheria βασίζεται σε μια παράδοση και καινοτομία 500 ετών που βοήθησε στη διαμόρφωση ενός νέου τύπου ναργιλέ.

Τι κάνει λοιπόν το Kaloud Krysalis Eltheria τόσο ξεχωριστό;

Το σύστημα φιλτραρίσματος ενεργού άνθρακα απομακρύνει τις ακαθαρσίες (προτείνουμε να το αλλάξετε  μετά από 30-60 χρήσεις).

Οριζόντια εξαέρωση για να αποφευχθεί η εμπλοκή της μπάλας στη βαλβίδα. Πλαστικό βάζο δύο διαμερισμάτων Ultra Clear BPA Free με ευρύ στόμα για την εισαγωγή τεμαχίων φρούτων

Υφαμένος σωλήνας από σιλικόνη βουλκανισμένο από πλατίνα, που είναι εντελώς άοσμο, άγευστο και ανθεκτικό σε μούχλα ή βακτήρια Προσαρμογέας για τη σύνδεση οποιουδήποτε λάστιχου, εάν έχετε ένα αγαπημένο στη συλλογή σας.

Κάθε ναργιλέ Kaloud Krysalis Eltheria συσκευάζεται με ακρίβεια σε ένα κουτί σχεδίασης. Κάθε πακέτο περιέχει επίσης μια κάρτα με ένα μοναδικό αριθμητικό αναγνωριστικό.

Τι θα βρείτε στο πακέτο:

Βάση σιλικόνης,

πλαστικό βάζο,

κάτω μέρος (κάτω σωλήνας) με δοχείο διαχύτη και φίλτρου ενεργού άνθρακα,

αντικαταστάσιμα φίλτρα ενεργού άνθρακα,

καθαρισμός, προσαρμογέας σωλήνα Kaloud,

προσαρμογέας για οποιοδήποτε σωλήνα,

φως LED κάτω από το βάζο.

Το πακέτο δεν περιλαμβάνει σύστημα διαχείρισης θερμότητας,λάστιχο σιλικόνης με επιστόμιο ξύλου-αλουμινίου Kaloud Aeolis Argis και μπολ σιλικόνης-κεραμικής Kaloud Samsaris Krysalis Edition,ξύλο-αλουμίνιο Kaloud Vestara Argis λαβίδες

Για το Kaloud Krysalis Eltheria, σας συνιστούμε να αγοράσετε το σύστημα διαχείρισης θερμότητας Kaloud Lotus I + (ή Lotus I + Niris), το οποίο δεν περιλαμβάνεται στο πακέτο). Το μπολ δεν είναι συμβατό με το HMS Kaloud Lotus II.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος Μ/Δ
Χρώμα

Black, White