Τρόποι Πληρωμής

Για την παραγγελία σας μπορείτε να πληρώσετε online με οποιαδήποτε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα VISA, MasterCard ή Maestro, μέσα από το ασφαλές περιβάλον συναλλαγών της Eurobank.

Εναλλακτικά μπορείτε να πληρώσετε μέσω τραπεζικής μεταφοράς, μέσω e-banking ή σε τράπεζα. Σε αυτήν την περίπτωση η παραγγελία σας θα αποσταλλεί όταν το έμβασμα φανεί στο λογαριασμό μας. Αυθημερόν από λογαριασμό Eurobank ενώ απαιτούνται 1-2 εργάσιμες από άλλες τράπεζες εντός Ελλάδας. Σε κάθε περίπτωση, σιγουρευτείτε ότι περιλαμβάνεται το όνομά σας και ο κωδικός της παραγγελίας σας στην περιγραφή του εμβάσματος.

Τέλος, μπορείτε να πληρώσετε με μετρηρά είτε παραλαμβάνοντας από το κατάστημά μας στο Ηράκλειο Κρήτης, είτε πληρώνοντας με αντικαταβολή στην περίπτωση που παραλαμβάνεται με ΕΛΤΑ Couriers. Η αντικαταβολή έχει μια επιπλέον χρέωση 3,5 ευρώ ανά παραγγελία.

Σε περίπτωση έγκαιρης ακύρωσης της παραγγελίας σας, θα σας επιστρέψουμε το ποσό που αντιστοιχεί στο προϊόν που επιστρέφετε/ακυρώσατε, με τον ίδιο τρόπο που έγινε η πληρωμή.

Τρόποι Αποστολής και Επιστροφές

Οι παραγγελίες εντός Ελλάδας παραδίδονται με τα ΕΛΤΑ Courier. Για παραγγελίες εκτός Ελλάδας συνεργαζόμαστε με την DHL. Το κόστος αποστολής για τη παραγγελία σας υπολογίζεται αυτόματα αφού εισάγετε τη διεύθυνση παράδοσης στο καλάθι αγορών.

Υπάρχει επίσης δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα μας, που βρίσκετε στη διεύθυνση Καντανολέων 1, Ηράκλειο Κρήτης. Για τις παραγγελίες που έχετε δηλώσει πως θέλετε να παραλάβετε από το κατάστημα, θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικώς όταν η παραγγελία σας είναι έτοιμη προς παραλαβή.

Έχετε δικαίωμα επιστροφής της παραγγελίας σας μέσα σε 14 ημέρες, εφόσον οι συσκευασίες δεν έχουν ανοιχθεί.

Για οποιαδήποτε επιστροφή, επικοινωνήστε πρώτα μαζί μας.

Στις περισσότερες περιπτώσεις όπου τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, φροντίζουμε να προτετοιμάζουμε την παραγγελία σας προς αποστολή την επόμεη εργάσιμη.

Για αποστολή εντός Ελλάδας, τα ΕΛΤΑ Couriers θα παραδώσουν την παραγγελία σας σε 3-5 εργάσιμες.

Για παραγγελίες εκτός Ελλάδας, ο χρόνος παράδοσης ποικίλλει ανάλογα με τη χώρα προορισμού. Κατά μέσο όρο η DHL θα παραδώσει το δέμα σας εντός 2 εβδομάδων.