Uncategorized

Τι είναι το hookahSqueeze και οδηγίες χρήσης

Hookah squeeze flavors

Τι είναι το hookahSqueeze;

Το hookahSqueeze είναι μια ολοκαίνουργια κρεμά/πάστα, η οποία προσφέρει εξαιρετική εμπειρία καπνίσματος με μακρόχρονη γεύση και υπέροχα σύννεφα καπνού.

Βασίζεται σε ένα οργανικό και εξαιρετικά ανθεκτικό στη θερμότητα υλικό, το οποίο, εμπλουτισμένο με γλυκερίνη και αρώματα καλύτερης ποιότητας, σχηματίζει αυτή τη μοναδική ατμοποιητική πάστα. Κατασκευάζεται στην Γερμανία και διατίθεται σήμερα σε 23 διαφορετικές γεύσεις.

 

Οδηγίες Χρήσης

Είναι γνωστό ότι η ετοιμασία του ναργιλέ είναι μια τέχνη από μόνη της. Η κρεμα/παστα hookahSqueeze μπορεί να χρησιμοποιηθεί με σχεδόν οποιαδήποτε ναργιλέ. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να επιτευχθεί μια ισορροπημένη θερμοκρασία στο μπολ. Παρόλο που οι περισσότεροι άνθρωποι ετοιμάζουν τον ναργιλέ με τον δικό τους τρόπο, εξακολουθούν να υπάρχουν ορισμένοι πολύ σημαντικοί βασικοί κανόνες που πρέπει να ακολουθούνται για μια τέλεια εμπειρία καπνίσματος.

  1. Η καθαριότητα είναι το κλειδί – Για να ανακαλύψετε την πλήρη γεύση του hookahSqueeze θα χρειαστεί να έχετε έναν καθαρό και καλά συντηρημένο ναργιλέ. Η στάθμη του νερού πρέπει να ταιριάζει με την επιφάνεια του νερού, π.χ. όσο ευρύτερη είναι η επιφάνεια, τόσο πιο βαθιά μπορεί να τοποθετηθεί το βυθισμένο τμήμα του στελέχους στο νερό. Για μικρούς ναργιλέδες μπορεί να επαρκούν 1 έως 2 cm, αλλά για μεγαλύτερους θα χρειαστείτε έως και 5 cm για ένα ευχάριστο κάπνισμα.
  2. Ελέγξτε τις συνδέσεις – Οι συνδέσεις θα πρέπει να είναι 100% σφιχτές. Τα 3 κρίσιμα σημεία είναι ανάμεσα στο μπωλ και τον σωλήνα, ο σωλήνας με το corpus και το λάστιχο με τον ναργιλέ.
  3. Δοκιμάστε τον σωλήνα – Για να ελέγξετε για διαρροές, φυσήξτε ελαφρά μέσα στο επιστόμιο και μπλοκάρετε το άλλο άκρο. Με τον τρόπο αυτό θα εντοπίσετε εύκολα τον εξερχόμενο αέρα. Οι συνήθεις εύκαμπτοι σωλήνες με μεταλλικές σπείρες θα πρέπει να αναταράσσονται και να διογκώνονται πριν από τη χρήση, για να αποφεύγεται η χαλάρωση πιθανών συσσωρευμάτων στο εσωτερικό κατά τη διάρκεια του καπνίσματος. Οι σωλήνες από σιλικόνη η πλαστικό μπορούν απλά να πλυθούν με νερό.
  4. Ανακατέψτε καλά πριν από τη χρήση – Τα υψηλής αντοχής σε θερμότητα υλικό δεν αναμειγνύεται με τα εξατμιστικά συστατικά. Αυτό εξασφαλίζει τέλεια ισορροπημένη εκπομπή ατμών. Το μειονέκτημα είναι ότι μετά από ένα ορισμένο χρόνο αποθήκευσης τα υγρά διαχωρίζονται το ένα από το άλλο. Για να επιστρέψει η κρεμά/πάστα, στην αρχική της κρεμώδη υφή, ανακατέψτε καλά πριν τη χρήση.


  5. hookahsqueeze_bowlΠροετοιμασία του μπολ – Το μοναδικό χαρακτηριστικό του hookahSqueeze είναι ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με διάφορους τρόπους: Είτε το βάλετε στο εσωτερικό των τοίχων του μπολ (2 έως 3 mm – μην χρησιμοποιείτε το πολύ πάνω μέρος του μπολ και κρατήστε το χείλος του καθαρό) ή μπορείτε να σχηματίσετε μια μικρή γραμμή η οποία μπορεί να τοποθετηθεί μέσα σε κυκλικό σχήμα. Πρέπει να προσαρμόσετε τις τεχνικές σας στο μπολ που χρησιμοποιείται, αλλά πάντα να διατηρείτε μια κατάλληλη απόσταση από το κάρβουνο. Συνιστάται ανεπιφύλακτα η χρήση γυαλισμένων πηλών ή γυάλινων λεκάνων. Δεν προτείνουμε πήλινα μπωλ, επειδή αυτά θα μπορούσαν να αναρροφήσουν πάρα πολύ από την πάστα. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν μπολ με σιλικόνη – αλλά να έχετε επίγνωση της υπερβολικής θερμότητας.
  6. Ενίσχυση της γεύσης και του ατμού Με την ανάμειξη του καπνού με το hookahSqueeze – Με την προσθήκη hookahSqueeze, θα πάρετε περισσότερο καπνό, μια πλουσιότερη γεύση και ο καπνός θα είναι λιγότερο πιθανό να καεί. Οι Shisha-Fans, που θέλουν να συνεχίσουν να αγαπούν τον αγαπημένο τους καπνό, συνιστώνται ιδιαίτερα να χρησιμοποιούν το hookahSqueeze με τους παραδοσιακους καπνούς. Οι κύριοι δύο τρόποι για να γίνει αυτό είναι: Μπορείτε να βάλετε στα εσωτερικά τοιχώματα του μπολ πριν προσθέσετε τον καπνό σας, ή μπορείτε να αναμιγνύετε εντελώς hookahSqueeze σε μικρές ποσότητες με τον καπνό σας (2 έως 5 γραμμάρια).
  7. Αλουμινόχαρτο – Το μέγεθος τις τρύπες πρέπει να ταιριάζει με το κάρβουνο. Δεν πρέπει να είναι πολύ μεγάλες (ακτίνα έως και 0,25 mm), ραμμένες με κανονικό σχέδιο και θα πρέπει να είναι ελαφρά ευρύτερες από την περιοχή που καλύπτεται από το κάρβουνο.
  8. Το κάρβουνο – Το απαιτούμενο είδος και ποσότητα εξαρτάται από το μέγεθος του μπολ, αλλά θα πρέπει πάντα να είναι εντελώς λαμπερό πριν τοποθετηθεί στην κορυφή. Ο συνηθισμένος ξυλάνθρακας 40mm με γρήγορο ανάμα απέδειξε ότι η θερμότητα του είναι ανεπαρκής για να φερει το hookahSqueeze στην σωστή θερμοκρασία. Σε αυτή την περίπτωση η θερμοκρασία είναι πιθανόν να είναι πολύ χαμηλή, η οποία εκδηλώνεται με κακή απόδοση καπνού και χαμηλή ένταση γεύσης. Αυτό συμβαίνει επειδή τα περισσότερα αρώματα χρειάζονται περίπου 100 ° C για να μετατραπούν από την υγρή τους κατάσταση στην αέρια. Από την άλλη πλευρά, θα πρέπει να αποφύγετε την υπερθέρμανση, τοποθετώντας έτσι μόνο μια κατάλληλη ποσότητα κάρβουνου στο μπολ. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί, αν χρησιμοποιείτε κάρβουνα από φυσικό ξύλο καρύδας , επειδή τείνουν να απορροφούν περισσότερη θερμότητα από τα κάρβουνα με γρήγορο ανάμα. Ωστόσο, εάν χειριστεί με προσοχή και εμπειρία, η προηγούμενη είναι μακράν η καλύτερη επιλογή.
  9. Κρατήστε απόσταση – Αυτό που ισχύει για την κυκλοφορία ισχύει και για την προετοιμασία του ναργιλέ: Διατηρείτε απόσταση! Για καλύτερα αποτελέσματα, εξασφαλίστε ένα διάστημα 5-10 mm μεταξύ του hookahSqueeze και την πηγή θερμότητας. Το πιο σημαντικό πράγμα, σε κάθε περίπτωση, είναι ότι το κάρβουνο πρέπει να μην ακουμπάει το περιεχόμενο στο μπολ.  Εαν χρησιμοποιείτε αλουμινοχαρτο πρέπει να διπλώνεται περίπου 4 φορές, αλλά γενικά το παχύτερο το καλύτερο ..

Είστε έτοιμοι να απολαύσετε το hookahSqueeze. Κατά την διάρκεια του καπνίσματος μην ξεχνάτε να αλλάζετε την θέση του κάρβουνου για να διανέμετε την θερμότητα. Στο τέλος μην ξεχάσετε να πλένετε καλά τον ναργιλέ σας για να είναι έτοιμος για την επόμενη φορά!

Απόκτησε και δοκίμασε το αγαπημένο σου hookahSqueeze εδώ! 

Αφήστε μια απάντηση